Sugaring Voks

Sugaring er en gammel hårfjerningsmetode som stammer fra mellemøsten. Med denne metode fjerner man hårene med en sugaring paste bestående af sukker, vand og citron, 100% økologiske ingredienser. Det at ingredienserne er naturlige gør også at der ikke er nogle kemikalier til at skade og udtørre din hud.

En sugaring behandling er mindre smertefuld end en hårfjerning med varm voks.

Hårfjerningsmetode passer til alle, både mænd og kvinder. Man kan med denne metode fjerne hår helt ned til 0,2 cm, og helt op til 1 cm.

Sukker har en antibakteriel effekt, man skal derfor ikke være bekymret for at bruge den samme masse over hele kroppen, da sukker ikke laver bateriespredning. Man kan med sugaring fjerne håret sammen sted flere gange, hvor man med varm voks ville have risiko for at lave hudafskrabninger.

Behandlingen er derudover god for folk med neurodermatit, psorisas samt andre hudsygdomme, da det fjerne døde hudceller. Derudover er den også god til sensitiv hud samt allergikere, da den irritere huden mindre en barbering og varm voks.

Allerede efter første behandling vil man opleve at hårvæksten er finere og mindre. Efter flere behandlinger bliver hårflokken svækket, hvilket resultere i at hårene ikke længere vil gro ud.Efter sådan en behandling med Sugaring Voks vil man efter endt voksbehandling få en lækker avokado olie smurt på det sted hvor der er blevet vokset, som mindske rødme

Før behandling:

  • Før din første sugaring behandling anbefaler jeg , at du lader dine hår vokse i minimun 2 uger
  • Bodylotion, cremer, olie ( 24 timer)
  • Undgå at peele oprådet dagen får samt på dagen
  • Sam man skal helst have været i bad 24 timer inden behandlingen

Efter behandlingen:

  • Efter hårfjerning anbefales det at man undgår
  • Solbadning / Solarie ( i 24 timer)
  • Brug af parfumerende cremer m. m ( 24 timer )
  • Selvbruner ( 24 timer )

Så gå ind og lave en bookning til sådan en lækker behandling. Du er også meget velkommen til at kontakte mig omkring behandlingen.

Sugar Massage

Sugar Massage er en naturlig og hudforyngende bindevævsmassage, der virker regenerende og opstrammende på huden.

Massageteknikken udnytter sukkerets klæbrighed til at danne vakkum på huden, så bindevævet løftes og aktiveres. På denne måde får man naturligt skabt er bedre flow, hvorblod- og lymfecirkulation stimuleres, mens kollagen- og elastinproduktionen øges. Sugar Massagen og den afsluttende Sugar Stamp teknik har en fantastisk udrensende effekt på ophobende affaldsstoffer, mens huden også eksfolires og dybderenses, så porerne mindskes. Behandling er også rigtigt godt for anti-age og akne behandlinger.

Men denne behandling vil man opnår en mere ensartet og spændstig hud, hvor fine linjer reduceres, og huden har fået fornyet glød. behandlingen tager ca 30 min, inkl en afslutning med Aloe Vera og en lækker balsam crem.

Så book en tid til Sugar Massage 🙂

Forkæl dig selv med en afslappende massage