Hvad er Fysiurgisk Massage?

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde kroppens muskler, sener, led og bindevæv. Ved Fysiurgisk massage øges blodgennemstrømningen i musklerne, kroppens produktion af endorfiner øges, og den dybdegående massage forbedrer muskelvævets evne til at udskille affaldsstoffer.
En fysiurgisk massør har kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, hovedsaglig med en viden om muskler, sener, led og bindevæv. Der bruges forskellige klassiske massagegreb afpasset det behov og ønske klienten kommer med. Nogle klienter kommer for afspændingens skyld og andre for en fysisk lidelse der kræver behandling. Måske begge dele.
Det der adskiller fysiurgisk massage fra den mere intuitive massage eller fra mange psykologisk terapeutiske massageformer er vægten lagt på en anatomisk og fysiurgisk viden som grundlag og udgangspunkt for massagen.
Fysiurgisk massage øger smidigheden og vævselasticiteten i kroppen og forbedrer muskelbalancen. Massagen stimulerer kredsløbet med vener, lymfe og blodkar, aktiverer immunsystemet og afspænder hele systemet. En massage kan forebygge skader og lindre smerter og kan ved kropsberøring og samtale øge klientens kropsbevidsthed betydeligt. Den kan ved forskellige teknikker ”vække” kroppen og mindske træthedsfølelse.

Firmaaftale

Jeg tilbyder massageordning for virksomheder, der gerne vil gøre noget godt for deres medarbejdere og dermed deres virksomhed.

Det er min oplevelse at massage som en personalegode skaber trivsel og gladere medarbejdere. Desuden kan massage reducere sygedage og arbejdsskader, og skal derfor ses som en investering i medarbejdernes helbred.

Medarbejderne får mulighed for at holde en mental pause mens småskavanker, som f.eks. hovedpine, skulder- og nakkespændinger, rygsmerter, musearm osv., behandles.

Og så kan en massageordning trækkes fra i SKAT, uanset om det er firmaet eller medarbejderen, der betaler (se www.skat.dk under sundhedsydelser)

 • Jeg kommer til jeres virksomhed = ingen transporttid.
 • Jeg sørger for briks, olie, lagen, håndklæder og andet udstyr.
 • Vi fastsætter tidspunkter og antal behandlinger, så det passer jer.

Kontakt mig for mere information og lad mig høre hvad jeres behov er. Jeg kommer gerne ud og fortæller om, hvordan jeres aftale kan sættes op – det ville glæde mig at kunne gøre en forskel hos jer.

Graviditetsmassage

Under en graviditet forandres kroppen meget. Muskler og led bliver udfordret, og det giver ofte gener for den gravide, med både muskel- og ledsmerter samt nedsat mobilitet. Det kan få den gravide til at bevæge sig mindre, hvilket er meget uhensigtsmæssigt, da kroppen uanset hvad, har brug for den daglige bevægelse, som styrker kroppen positivt. Og styrke skal der til: at bære en graviditeten, til selve fødslen og efter den lykkelige omstændighed.

Ydermere vil det være en udfordring for kredsløbet, når kroppen ikke bevæges, og det udfordrer kredsløbet og giver et større arbejde.

En graviditetsbehandlingen er derfor være yderst relevant for den gravide, da massagen er med til at blødgøre muskler og led, det giver større bevægelighed og nedsætter de muskelsmerter.

Ansigtsmassage

OPLEV EN AFSLAPPENDE ANSIGTSMASSAGE

Forkæl dig selv med en afslappende og beroligende ansigtsmassage, luk øjnene og drøm dig væk fra hverdagens stress og bekymringer. Her er du i centrum, og det er dig, der skal forkæles. Kom helt ned i gear.

Ansigtsmassage er velvære og har en yderst effektiv virkning på hele nervesystemet, da der findes et stort antal nervepunkter i ansigtet.

Massagen giver en behagelig afspænding der ofte kan mærkes helt ud i kroppen, men ansigtsmassagen inkluderer en let hovedbundsmassage.

Massagen forøger hudens elasticitet og mindsker rynker

Muskelspændinger i ansigtet kan være årsag til:

 • Hovedpine
 • Migræne
 • Hold i nakken
 • Låsning af nakken
 • Kæbesmerte
 • Stress
 • Svimmelhed
 • Snurrende fornemmelser i fingre

Efter din ansigtsmassage:

Behandlingen frigiver en masse affaldsstoffer, derfor anbefaler vi, at du får drukket en del vand, da det hjælper dig med udrensningen. Og jeg tilbyder en flaske vand både under og efter behandlingen.

Forkæl dig selv med en afslappende massage